-->

20 Ocak 2012 Cuma

Facebook Zaman Tüneline Geçme

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Konuyu anlatmaya geçmeden önce aktif etmek için TIKLAYIN
Girdiğiniz sayfanın sağ alt tarafında Zaman Tüneline Geç butonuyla yeni profilinize geçebilirsiniz.

Zaman tünelini ilk gördüğümde açıkçası ne olduğu konusunda bir fikrim yoktu, neden böyle bir sisteme geçildi bilmiyorum ancak görsel ve kullanım olarak nasıl olduğu kişiden kişiye değişir . Klasik facebook görünümünden uzaklaşmak isteyenler için ideal bir uygulama. Peki Zaman tüneli nedir? Zaman tüneli facebook profil sayfanızın görünümünü değiştiren ve hayatanızdaki yenilikleri daha fazla ön plana çıkaran yeni bir uygulamadır. Yukarıda verdiğimiz linkle bu uygulamayı aktifleştirdiğinizde size yeni haliyle profilinizi gösteriyor ve hemen yayına geçirmiyor, isteğe bağlı olarak üst bölümdeŞimdi Yayınla kısmını seçerseniz anında devreye girecektir, seçmezseniz birkaç günlük zaman tanıyor ve o zamanın bitiminde otomatik olarak devreye giriyor. Yeni şekliyle bu profile geçtiğinizde küçük profil resminizle bütünleşen birde kapak fotoğrafı bulunuyor,
küçük profil resminin arkasında büyük bir arka plan resmi var, işte buraya göz alıcı ve dilediğiniz bir fotoğrafı arka plan olarak koyabilirsiniz, bunu yapmak için resimde görülen "Kapağı Değiştir" kısmından bir resim belirleyin ve kapağınız olarak görünsün.
Profil sayfanızdan birkaç ayrıntıyı resimli olarak gösterelim.. unutmayınız Arka plandaki büyük resmi facebook üzerindeki herkes görebilecektir.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®