-->

21 Şubat 2012 Salı

Emziren kadınlar için formda kalma reçetesi

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org

Hamilelikle birlikte alınan kiloları emzirme döneminde kolayca atmak istiyorsanız işte size ip bazı ipuçları…

Gebelik sona erdiğinde kadınların en büyük korkusu onlarla birlikte kalan göbekleri, baldırları ve kalçalarını yine görmektir. Bu, kadınların bitmeyen kâbusudur. Hamilelik döneminde alınan fazla kiloları vermek için güzel bir diyet listesi ile yeterli olacaktır. Ancak Doğumdan sonra kadınlar bebeklerini emzirdikleri için bir diyetisyenden yardım almaları tavsiye edilir. Böylece eski kilolarına daha sağlıklı şekilde geri dönebilirler.

Emziren kadınlar için zayıflamak daha kolay olacaktır. Çünkü emziren kadınların daha hızlı zayıfladıkları aşikâr bir durumdur. Fakat sadece emzirmekle kalmamak gerekir. Kalan kilolarından kurtulmak isteyen kadınların vitamin, protein, mineral ağırlıklı beslenmeleri onlar için daha faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra bazı kadınlar hamilelik döneminde sağlık beslenme desteği alırlar.

Bunu doğumdan sonrada devem ettirmeleri, zaten diyetisyen hekimler tarafından önerilmektedir. Emziren kadınların yemekleri mutlaka 3 üç öğünden oluşmalıdır ve kesinlikle emzirme döneminde sigara ve alkol tüketilmemelidir. Yemekler az yağ ve iyotlu tuz kullanımına özen göstermelidir. Bol bol meyve ve sebzeler tüketmek hem sütü artırır hem de hamilelik döneminde oluşan fazla kiloları vermemize yardımcı olur.

Kadınlaralemi




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®