-->

20 Şubat 2012 Pazartesi

New York Moda Haftası

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org

New York Moda Haftası,ileri görüşlü moda tutkunlarına gelecek kışın trendlerine dair önemli ipuçları verdi.Yaz hayalleri kuruyor olsakda 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonlarıda şimdiden içimizi ısıtıcak şekilde

10-17 şubat arasında gerçekleşen New York Moda Haftası’nda, 2012-13 Sonbahar-Kış koleksiyonları beğeniye sunuldu.Birbirinden ünlü marka ve tasarımcının düzenlediği defileler sayesinde hareket kazanan şehir,ilginç şovlara da ev sahipliği yaptı.

Ve kara kışın olumsuz etkilerine rağmen modanın damgasını vurduğu New York’tan, gelecek kışın trendlerine dair ipuçları birbiri ardına geldi.

Gelin o ipuçlarına birlikte göz atalım…

New York Moda Haftası’nda en dikkat çeken deriler ve kürkler oldu,anlaşılan o ki deriler ve kürkler önümüzdeki kışında vazgeçilmezi olacak.

Renk seçimlerine gelince…önümüzdeki kışın en çok tercih edilen renkleri pastel tonları olacak.Renkli elbiseler yerine tasarımcılar önümüzdeki sezon için tek tip renkleri tercih etmiş ve bu renkler arasında turuncular morlar yok ama pastel renglerin her tonunu görebiliriz.

Önemli ayrıtılardan beride sezonun oldukça sade geçeceği,renk olarak pastel tonlarının sadeliğinin seçilmesi yanı sıra tasarımlarda da sade seçimlere gidilmiş,aksesurlarla canlandırılmaya çalışılsada koleksiyonlar gerek renklerle gerekse tarzlarıyla sadelik ön plana çıkarılmış.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®