-->

21 Şubat 2012 Salı

Zihin gücü ile zayıflayın

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org

Zayıflama yöntemleri arasında birçok seçenek sayılabilir. Bunlardan en yeni olanı ise zihin gücü ile zayıflama yöntemidir. Nasıl mı? İşte cevabı;

Zihin gücüyle zayıflama yöntemi pek bilinen bir yöntem değildir. Çünkü yöntem daha yeni keşfedilmiştir. Bu zayıflama yöntemi ile diğer yöntemlere göre daha çabuk ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak mümkündür. Var olan kilolarımızdan kurtulmanın tek yolu aldığımız kiloların daha fazlasınız yakmak. Diğer yapılan zayıflama yöntemleri sizi var olan kilolarınıza döndürebilir.

Yapılan birçok araştırmalara göre zihin gücüyle yapılmayan zayıflamalarda verilen kiloların daha fazlasıyla geri alındığı yönündedir. Bu yöntemde ise kilolar ger alınmamaktadır. Zihin gücüyle zayıflamak için önce öfkeli, duygusal, endişeli olduğunuzda kesinlikle yemek yeme yerine bununla başa çıkmayı denemelisiniz.

Çünkü genellikle kızgın ya da duygusal olduğumuz dönemde daha fazla yemek yeme isteğimiz ortaya çıkmaktadır. Yemek yeme alışkanlığımızı yeni öğrenme süreci olarak değerlendirmeliyiz. Yemek başlamadan önce bir bardak su içmeliyiz. Sofraya oturduğumuzda fazla aç olmamalıyız. Sofrada yeteri kadar yediğimizde doyduğumuz şeklinde zihinsel bir canlandırma yapabiliriz.

İnsanlar düşündükleri kadardırlar. Bu sözden yola çıkarak sağlıklı beslendiğinizi, güzel ve zayıf bir fiziğe sahip olduğunuzu ve zayıfladığınız yönünde olumlu düşünceleri zihninizden belirli periyotlarda geçirirseniz bunun bedeninize yansıdığını göreceksiniz. Bu konulara dikkat ederseniz eğer istediğiniz ve arzu ettiğiniz kilolara ulaşabiliriz.

Kadın Haberleri




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®