-->

16 Ocak 2013 Çarşamba

Facebook Sosyal Ağ Araması Graph Search Özelliği Türkçe

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org

Facebook’un yeni özelliklerinden biri Graph Search özelliği Facebook kurucusu Mark Zuckerberg tarafından tanıtıldı. Graph Search arama özelliği ne işe yarıyor ve Türkçesi ne zaman gelecek. Facebook Sosyal Ağ Araması özelliği oldukça detaylı bir şekilde hazırlanmış. Facebook’un en büyük geliştirmelerinden biri olarak karşımıza çıktı. İşte Facebook Graph Search arama özelliği hakkında bilgiler :

Facebook Mark Zuckerberg başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında Facebook’un yeni arama özelliği olan Graph Search’ı tanıttı. Henüz Türkçe dilde yayın yapmayan Graph Search, grafik arama anlamına geliyor. Facebook Graph Search özelliği ile sadece Facebook içi arama yapılıyor. Ancak, bu özellik klasik kişi araması değil; Facebook’taki bağlantıları arama özelliği bulunuyor.


Örneğin Facebook Graph Search alanına “Mersin” kelimesini yazdığınızda ilgi alanınıza giren kişilerin Mersin ile ilgili bağlantılarını ve önerilerini görebileceksiniz. Bu bağlantılar Mersin ile ilgili bir tatil yeri önerisi olabileceği gibi, Mersin ile ilgili bir bilgilendirme bağlantısı da olabilecek. Bu sizin aramanıza bağlı. Facebook’un Graph Search adıyla duyurduğu bu arama motoru servisinin henüz Türkçe versiyonu yok, ancak çok kısa süre içerisinde Türkçe olarak da hizmet vermeye başlayacak.



2 yorum:

Graph Search dedi ki...

Anlamadımki ben tam olarak facebook sosyal ag aramasi ile ne yapmaya çalışmış

Facebook Sosyal Ag Aramasi dedi ki...

bence harika yapmıs teşekkürler marc teşekkürler facebook sizi seviyorum

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®