-->

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Zanaatkar Nedir, Zanaatkar Hakkında, Zanaatcılık Nedir,

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Zanaatkar Nedir, Zanaatkar Hakkında, Zanaatcılık Nedir, Zanaatcı Kime Deniz, Zanaat Çeşitleri, Zanaatkar Kimlere Deniz, Sanatkar Nedir, Zanatkar Kime Deniz, Zanatkarlık Nedir,
zanaatkâr-zanaatkâr nedir-zanaatkâr hakkında
zanaatkâr-zanaatkâr nedir-zanaatkâr hakkında




Zanaatkar diye : eserler ortaya çıkmasına neden Güzel Sanatlar, bilgi ve beceri, o sanat yer alan insanların alarak sanatçı, mesleğini çağırdı.



Kendi fikir ve sanat hakkında yazmak istiyorum düşünce var, artı ...
meslek kuaförlük, birçok insan var ve sanat kendisinin işi yapmazsanız bu meslekte olupta okumasınada çok gerek yoktur ama bu, onları okuyan bir çok iki kişi ...... 2 YTL yazarlar kesme iş yerinde cam esnaf düşünüyorum bazı insanlar var? Onun iki ytllıktır sanatı sor! Ben her zaman aynıdır! Her puan başına gider hep aynı topuz lahana ısrar mantıklı devam etmek anlamında hiçbir farklı bir emir aynıdır bağlanır, ve sanat çalışmalarına çok ilgili değildir kendisi aslında insanların kazanan düşünüyorum bu sadece bir usta versiyonu!

Profesyonel işçi veya esnaf el edinme Zanaatkar bu işi, ayrıca sanatçı anlamına gelir anlamına gelir. Belirli bir zanaat esnaf meşgul iken, bir zanaat meslek edindirme çalışıyor.Insanların ihtiyaçlarını karşılamak için, el sanatları, malzeme, Öğrenim ve ile deneyime dayalı beceri ve uzmanlık gerektiren eseridir.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®