-->

2 Ağustos 2013 Cuma

Detoks Nedir nasıl Yapılmalıdır

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Teknolojinin gelişmesi ve hayatın dahada modern hale gelmesi gerek teknolojik aletler nedeni ile gerekse ilaçlı hormonlu meyveler sebzeler ve hatta ilaçla şişirilmiş tavuk etleri dana etleri gibi besinlerle vücudumuz zarar görmektedir. Bu gördüğümüz zararı vücudumuzdan atabilmek için büyük çabalar sarf etmemiz gerekiyor. Bu ise detoksla mümkün

Detoks sayesinde hem vücut olarak hemde psikolojik olarak rahatlamak ve zararlı maddeleri içerimizden atmak mümkün hale geliyor. Yalnız herkesin dışarıdan vücuduna almış olduğu zarar eşit miktarda olmadığı için kişilerin detoks tekniği farklı olabiliyor bizde bu nedenle detoks nasıl yapılır sorusuna sizler için cevap veriyoruz

İlk yapmamız gereken vücudumuzda herşey oksijen sayesinde çalıştığından vücudumuza bol bol oksijen depolamalıyız. Bunu yapmanın elbette farklı yolları bulunmakta ülkemizde her ne kadar yoğun şekilde olmasada yurt dışında oksijen barlar bulunmakta buralara giderek vücudunuza bol miktarda oksijen depolayabilirsiniz veya hafta sonu şehrinize en yakın ormanlık alanda kendinize bir randevu vermelisiniz. Unutmadan bu yöntem ile sigaran içenler dahil olmak üzere şehir havasından bunalmış astımı olan kişilerinde faydasına olabilir.

Eğer vücudunuza detoks uygulayacaksanız öncelik olarak alkol ve sigaradan vazgeçmelisiniz. Bu adımı atmak ile detoksun % 50sini zaten yapmış oluyorsunuz.

Eğer maddi durumunuz iyiyse organik sebze ve meyve tüketmeye dikkat etmelisiniz. Zaten maddi durumunuz iyi değilse detoks ne demek merak bile etmezsiniz. İçtiğiniz sularında detoks için büyük önemi vardır suyunuzu ph değeri en az 7-7.5 olmalıdır.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®