-->

2 Ocak 2012 Pazartesi

Bazı İnsanlar Neden Solaktır ?

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Aralık 28, 2011 tarafından oguzatucuran



Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu hem kendim hem sizin için araştırdım.Kendime araştırma sebebim benimde solak olmam.Bizim kitaplıkta öylece duran ansiklopedilere bir bakayım dedim.Sonra bulmaya çalıştım ve buldum. İşte size mis gibi ansiklopediden yazılar..
Leonardo Da Vinci de Solaktı
Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde dördü solaktır.Tarihte yaşamış birçok dahi de solaktır.Tüm zamanların en büyük heykeltıraşları Leonardo da Vinci ve Michelangelo da solaktı. Beynimizin bir sağ bir de sol yarısı vardır.Bu iki bölüm aynı şekilde çalışmaz.Beynin sol tarafı sağ tarafına oranla daha baskındır. Sol taraf baskın geldiği için,vücudun sağ tarafı daha beceriklidir ve her şeyi daha iyi yapabilir.Okuma, yazma, konuşma ve çalışma gibi işleri beynimizin sol tarafıyla yaparız. Ve bu da bizim sağ elimizi kullanmamızı sağlar.Fakat solak insanlarda durum tam tersidir.Beynin sağ tarafı baskındır ve böyle bir kişi en iyi vücudunun sol tarafıyla çalışabilir.


bazi insalar neden solaktır, bazi insalar neden solaktır kısaca, bazi insanlar neden solaktirr, bazı insanar neden solaktır, bazı insanlar neden solak olur, bazı insanlar neden solaktır, bazı insanlar niçin solaktır, bazı kişiler neden solaktır, bazı İNsanlar neden solak, insan neden salak veya solak olur, insan neden solaktır, insanlar niçin solak olur, insanların, insanların bazları neden solaktır, neden, neden bazı insanlar solaktır, neden solak olunur, niye solak, nıcın solak olunur, solak, solak neden olunur


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®