-->

10 Ağustos 2012 Cuma

Bakımlı Olmanın Önemi

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org

Bakımlı kadın deyince ilk aklımıza gelenler nedir? Muhtemelen, her birimizin ilk kafasında  dış görünüş, kadının kendisine bakması ve etrafındakilere hoş karşılanmasıdır. Bakımlı kadını herkes beğenir. Herkes etrafında bakımlı kadıngörmek ister. Her zaman söylenen bir deyim var – “Güzel olmayan kadın yoktur, kendine bakmayan kadın vardır.” Kendine bakmayan kadının  güzel görünsünmesi zordur. İnsanları birçoğu insanları dış görünüşüne göre değerlendiriyor. Bu çok doğaldır. Zira tanımadığımız bir insanın içini bilmemiz onu öğrenmemiz mümkün değildir. Birilerini yakından tanımak içinse o insanı az da olsa dış görünüşten beğenmek gerekir. Şimdi birçoğunuz diyebilirsiniz ki, insani değerleri dış görünüşe göre değerlendirmek doğru değildir.
Bu konuda hepimiz anlaşıyoruz, ancak , herhangi bir erkek, kendisiyle  bir arada bakımsız bir kadın arzulasın. Sırf insani değerler, hoş huy her zaman arzulanan kadın tipi değildir. Erkeği ilk önce kendine çeken kadının görüntüsüdür. Her erkek güzel kadınarzusundadır. Ancak bu da kaçınılmaz olgudur ki, zevkler çeşitlidir. Birine göre güzelgörünen kadın diğerine göre çirkin olabilir.

Ister güzel olsun, ister çirkin,bakımlı olmak her insanın görevidir. Çünkü dış görünüşte kendine değer vermeyen bir insanla birçok insan muhatap olmak istemez.
Bakımlı olmak erkekler için de önemlidir. Kendine bakmak her yaşta güzeldir.
Bakımlı kadınlarla beraber birde bakımsız kadınlar var.  Bu kadınlar bir şeye kendilerini adar ya da kurban verir.
Kadın ilk önce kendisine güzel görünmelidir, sonra diğer insanları ve etrafındakileri düşünmelidir. Bazı kızlar ise bu düşünceye tamamen karşıdırlar. Onlar için esas olan huzurdur. Önemli olan kendilerinin istek ve arzuları. Ancak bu tamamen yanlış bir düşüncedir. Kız ilk önce temizliğine önem vermelidir. Çünkü hoş görünmeyen bakımsız bir kızı hiçbir erkek yanında istemez. Sözde denilen iç güzellik anlayışı ise sadece sözde olarak da kalıyor çogu zaman. Iç güzellik de önemlidir, insani değerlerde önemlidir, ancak bir kadın aşırı bakımsızsa, onun iyi tarafları onu güzel gösterebilmesi neredeyse imkansızdır.
İster erkek olsun, ister kadın, kendine bakmak her zaman bizim için önemlidir. Çünkü dış görkem her şey olmasa da, çok şey demekdir. Bakımlı kadınlar çoğu zaman galip gelen kadınlardır. Istediklerine nail olan kadınlardır. Bakımsız kadınlar ise çoğu zaman kaybeden, yenilen kadınlardır.
Bunu Facebook'ta Paylas Arkadaşlarında Görsün .


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®