-->

29 Ekim 2012 Pazartesi

Facebook Zaman Tüneli Ayrıntıları Ayarları

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org


Konuyu anlatmaya geçmeden önce aktif etmek için TIKLAYIN

Girdiğiniz sayfanın sağ alt tarafında Zaman Tüneline Geç butonuyla yeni profilinize geçebilirsiniz.

Zaman tünelini ben bi türlü sevebilmiş değilim şu gün oldu hâla alışamadımda. Facebook Zaman Tüneli  bu görüşleri kişiden kişiye değişiyor . Facebook Kapak Fotografi'ndan dolayı seven ve kullanan bi çok kişi var ben ne kadar geçmek istemesemde daha fazla direnemedim ve sonuçta geçmek zorunda kaldım. Zaman tüneli Klasik facebook görünümünden uzaklaşmak isteyenler için ideal bir uygulama. Peki Zaman tüneli nedir? Zaman tüneli facebook profil sayfanızın görünümünü değiştiren ve hayatanızdaki yenilikleri daha fazla ön plana çıkaran yeni bir uygulamadır. Yukarıda verdiğimiz linkle bu uygulamayı aktifleştirdiğinizde size yeni haliyle profilinizi gösteriyor ve hemen yayına geçirmiyor, isteğe bağlı olarak üst bölümde Şimdi Yayınla kısmını seçerseniz anında devreye girecektir, seçmezseniz birkaç günlük zaman tanıyor ve o zamanın bitiminde otomatik olarak devreye giriyor. Yeni şekliyle bu profile geçtiğinizde küçük profil resminizle bütünleşen birde kapak fotoğrafı bulunuyor, yani şu şekilde..



Görüldüğü gibi küçük profil resminin arkasında büyük bir arka plan resmi var, işte buraya göz alıcı ve dilediğiniz bir Facebook Kapak Fotografi'ni arka plan olarak koyabilirsiniz, bunu yapmak için "Kapağı Değiştir" kısmından bir resim belirleyin ve kapağınız olarak görünsün.
Profil sayfanızdan birkaç ayrıntıyı resimli olarak gösterelim..

Zaten diğer ayrıntılar sayfanın başında verdiğimiz aktif etme linkinde gösteriliyor, oradan da detayları okuyabilirsiniz..

ZAMAN TÜNELİ KALDIRMA / KAPATMAK / İPTAL ETMEK MÜMKÜN MÜ?

Bu uygulamayı kaldırmak maalesef mümkün değil, facebook bu uygulamayı 1 Ocak 2013 'te tamamen zorunlu kılacak ve ne yazıkki geriye dönmek mümkün degil. Eski profile dönderecegini söyleyen yalan yanlış uygulamalara lütfen güvenmeyiniz. hepsi yalandan ibaret bazı internet tarayıcılarında eklentilerle eskisi gibi kullanmak mümkün görünüyor fakat oda aldatmacadan ibaret sadece siz öyle görüyorsunuz başka bi bilgisayardan oturum açtıgınızda yine zaman tünelinde oldugunuzu görebilirsiniz

Facebook zaman tünelini kaldırmak,facebook zaman tünelinden kurtulmak,facebook zaman tülenlini iptal etmek



Bunu Facebook'ta Paylas Arkadaşlarında Görsün .


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®