-->

6 Şubat 2014 Perşembe

Taksitle Cep Telefonu Nasıl Satın Alınır Formülü

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Taksitle cep telefonu nasıl satın alınır, kredi kartı ile taksitle cep telefonu satın alma, 2014 cep telefonunu taksitle satan yerler, taksitle cep telefonu satışı

1 Şubat itibariyle ülkemizde cep telefonuna kredi kartı ile taksit imkanı kalkmış durumdadır.
Ama daha aradan 1 hafta geçmemesine rağmen taksitle telefon satışına yeni yöntemler bulalı çok oldu.
Bizler türk milletiyiz her işe bi çaresini buluruz düşüncesini kredi kartı ile cep telefonu satışınada yansıtmış bulunmaktayız.

Eğer 1 şubatı kaçırıp taksitle cep telefonu alamadı ise üzülmenize gerek yok. En yakın Vatan Bilgisayar şubesine gidebilirsiniz hatta 1-2 hafta içinde tüm teknoloji marketler aynı yada benzer sistemi uygulayacaktır. Olan yine kücük esnafa olacak. Onlar ne yapacak tabi bilen yok.

Taksitle cep telefonu satın almabilmeniz için sizlere 3 cözüm yolu sunabiliyoruz şuanda

1. Yöntem
Operatörler yardımıyla taksitle cep telefonu sahibi olabilirsiniz. Bilindiği gibi Vodafone turkcell avea faturalı tariferelere cihaz kampanyaları yapmaktadırlar. Sizde size uygun olan cep telefonu ve tarifesini alıp keyfinize bakabilirsiniz. Diğer operatörler hakkında bilgim yok ama vodafone 6 ay faturalı hat kullanımı istiyor eğerki 6 ay beklemek istemiyorsanız aşağıdaki yöntemlere göz atabilirsiniz

2. Yöntem
Hediye Kart: Hediye kart yöntemi ile cep telefonunu 9 taksit ile vatan bilgisayar'dan alabilirsiniz. Hediye kart yöntemini migrosta görmüştüm ben 1-2 haftaya kadar bimex teknosa tarzı mağzalardada aktif olarak geleceğini düşündüğüm hediye kart yöntemi ile Cep telefonunu 9 taksitle alabilmektesiniz. Sistem şöyle işlemekte. Hediye Kart diye adlandırılan bi kağıt parçası var. Siz onu sözde birine hediye etmek için kredi kartınızla 9 taksitle alabiliyorsunuz. Bu kartı kasaya verdiğinizde para yerine geçmektedir. Şöyleki önce telefonu seciyorsunuz 1000 liralık telefon alacaksınız. Sonra kasaya gidip 1000 liralik hediye kart talep ediyorsunuz. Kredi kartı ile 9 taksitle Hediye Kartınızı alıyorsunuz ardından tekrar tezgaha gidip telefonu elinize alıp kasaya geliyorsunuz 2 dakika önce almış olduğunuz hediye kartı kasaya verip cep telefonu alabiliyorsunuz. Siz hediye kart taksiti ödüyorsunuz. aslında. sıkıntı olmuyor bi haber sitesinde o zaman faturası olmaz garantisi olmaz yazmışlar ama alakası yok. Elinizdeki hediye kart para demektir. Paranızla mal alıyorsunuz ha nakit almışınız ha kart ile değişen bişey yok yani cep telefonu faturanızda oluyor, garantinizde.

3. Yöntem
Yine vatan bilgisayarın bulduğu ve uyguladığı bi yöntemdir. Beni cidden şaşırttı. Vatan Bilgisayar Odea bank ile anlaşıp cep telefonu kullanıcılarına banka faizsiz kredi vermekte, buda binevi kredi kartı işlevi görmektedir. Odea ank subesi olan vatan bilgisayar mağzalarında bu işlemi yürüte bilmektesiniz. Ne kadar tutulur tabi bilmiyoruz ama yinede güzel bi yöntem bence.

Sonuç olarak bu 3 yöntemlede istediğiniz telefonu en az 9 taksit imkanı ile satın alabilmektesiniz. Ve olan yine herzamanki gibi küçük esnafa olacak hediye kart teknoloji marketlerinde varken belki o mağzaların hediye kart bastırmalarına bile izin verilmeyecek bakalım önümüzdeki günlerde görürüz gelişmeleri.
Yeni yöntemler bulduğumuzda yazıyı güncelleye biliriz. İyi günler.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®