-->

23 Aralık 2013 Pazartesi

Reza Zarrab ( Rıza Sarraf ) Kimdir

Ne hakkında bilgi istiyorsanız o bizde BilgeCan.org
Reza Zarrab Kimdir? Reza zarrab hakkında bilgi. Reza zarrab biyografi. Reza zarrab iş adamı. Reza zarrab kimdir hakkında bilgi. Reza Zarrab hakkında kısa bilgi.
Reza Zarrab ismini Geçen günlerde 17 aralık soruşturması diye ortaya çıkan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile adı duyuldu aslında geçmişte de magazin haberlerinde adını sıkça duyduğumuz bi ünlüydü ama bukadar aşina değildi kulaklarımız. Reza Zarrab yada Rıza Sarraf'ın adını bu kadar duymamızın nedeni Sanatçı Ebru GÜNDEŞ 'in kocası olmasından kaynaklanıyor.

Azeri asıllı olan Rıza Sarraf ( Reza Zarrab) 1984 Bakü doğumlu. Kendisi türk vatandaşı. Türkiye ye yerleşmesinin ardından şarkıcı Günel'le kısa süreli bi aşk yaşadıktan sonra Ebru GÜNDEŞ'le evlendi. Ve bi çocukları var. Magazin haberlerinde Ebru GÜNDEŞ'e aldığı pahalı hediyelerle adını sıkça duyduğumuz Reza Zarrab ( Rıza Sarraf ) bugünlerde yolsuzluk operasyonu nedeniyle tutuklandı.
Türkiye de denizcilik işiyle ticaret hayatına başlayan Zarrab kısa sürede büyük yol katetti. Kuyumculuk,altın ihracatı ve petrol işleriyle de ilgilendi. 2008 yılında iki ortağı ile beraber kurmuş olduğu şirket 2 yıl gibi kısa bir sürede büyük bir holdinge dönüştü. 29 Yaşında olan Zarrab 2011 yılında türkiye de altın ihracatının %46'sını tek başına yaptı. Ardından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçiş yapan Reza Zarrab'ın adı "Rıza Sarraf" olarak değiştirildi.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçiminden Anonim veya Adı/Url seçerek Kayıt olmadan Yorum yapabilirsiniz

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 VayAmk.Net- Tüm Haklarimizi Kaybettik Arayışlar Devam Ediyor ®